Witam dołączę się do tematu. A mianowicie, podobają mi się strasznie te felgi do mojej O1 http://moto.allegro.pl/it...aluminiowe.html ale zdaje sobie sprawę że ich trwałość może nie być zbyt długa, polecicie mi jakieś podobne ale bardziej trwalsze?? Może chociaż ktoś wie jak taki model felgi się nazywa??
Jako nowy użytkownik forum, na wstępie witam i pozdrawiam wszystkich klubowiczów.
Moje pytanko dotyczy warsztatu jak w temacie AutoMobilService na ul Elbląskiej w Wawie. Moze ktoś z was korzysta z ich usług i ma jakieś rady. Kumpel serwisuje u nich swoją O1 i jest zadowolony ale chciałbym dowiedzieć się coś wiecej - ceny mają atrakcyjne.
Jako nowy użytkownik forum, na wstępie witam i pozdrawiam wszystkich klubowiczów.
Moje pytanko dotyczy warsztatu jak w temacie AutoMobilService na ul Elbląskiej w Wawie. Moze ktoś z was korzysta z ich usług i ma jakieś rady. Kumpel serwisuje u nich swoją O1 i jest zadowolony ale chciałbym dowiedzieć się coś wiecej - ceny mają atrakcyjne.
Pozdrawam
Zlaskovik
Jakoś nie mam do nich przekonania. Kiedyś w Matizie zmieniałem tam opony i wtedy byłem zadowolony. Potem kilka miesięcy później umówiłem się z nimi na sobotę rano na zmianę sondy lambda, świec, sprawdzenie hamulców z tyłu, łączników stabilizatora i czegoś tam jeszcze. Po przyjeździe okazało się, że nie kupili sobie wcześniej żadnych części, mechanik po zajrzeniu pod maskę stwierdził, że do zmiany świec potrzebuje zdjąć kolektor ssący (po konsultacji telefonicznej z kimś tam) i że generalnie nie zdążą zrobić tego w sobotę bo zanim zobaczą jakie części muszą kupić (świece, sonda, itp.), to wszystkie hurtownie zostaną zamknięte. Ceny do okazyjnych nie należą (przynajmniej nie należały w lutym) - taniej zrobiłem w serwisie Skody przy Stawkach i warsztacie na Sokratesa (ale tego na Sokratesa też nie polecam - przycina ostro na cenach). A nie mówię już o cenach myjni - tę są (a przynajmniej były) wywalone w kosmos że hej. Ja już do nich więcej nie zajadę...
Dzięki, Agamek12, powiedz jeszcze jak pod względem jakosci obsługi oceniasz serwis na sokratesa - tam kupiłem autko i zastanawoam sie czy nie serwisować. Oczywiscie cena też gra rolę ale jeżeli różnica nie bedzie zbyt wielka to wole na jakość postawić. Jeszcze raz dzięki za pomoc
Dzięki, Agamek12, powiedz jeszcze jak pod względem jakosci obsługi oceniasz serwis na sokratesa - tam kupiłem autko i zastanawoam sie czy nie serwisować. Oczywiscie cena też gra rolę ale jeżeli różnica nie bedzie zbyt wielka to wole na jakość postawić. Jeszcze raz dzięki za pomoc
Ten warsztat na Sokratesa to warsztat niefirmowy, tzn. właściciel naprawia wszystkie auta. Ty masz nowe, więc tam i tak nie naprawisz (chyba, że nie zależy Ci na gwarancji)
Komentarz